Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Приєднуйся до команди професіоналів!

Дата: 23.07.2024 14:21
Кількість переглядів: 83

Фото без опису

Особовий склад 11 бригади ім. М. Грушевського Південного ОТО Національної гвардії України залучається до виконання значного обсягу службово-бойових завдань на території населених пунктів південних та східних регіонів нашої країни.

Гвардійці, попри всілякі труднощі сьогодення, сумлінно виконують свій військовий обов'язок, проявляючи високий професіоналізм, мужність і сміливість, постійно ризикуючи власним життям і здоров'ям, забезпечують охорону об'єктів критичної інфраструктури, особливо важливих державних об'єктів, дипломатичних представництв та консульських установ іноземних держав, забезпечують контрольно-пропускний режим на блокпостах.

У зв'язку з проведенням рекрутингової роботи, з метою поповнення лав бригади,  запрошують мотивованих та відповідальних осіб на військову службу за контрактом та за призовом під час мобілізації. Детальніше за посиланням : https://www.facebook.com/3012NGU .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь