Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Відбулося засідання виконавчого комітету селищної ради

Дата: 18.07.2024 13:53
Кількість переглядів: 78

Фото без опису

18 липня 2024 року, під головуванням заступника селищного  голови  Валентини Бабак, відбулось чергове онлайн засідання виконавчого комітету селищної ради, на якому розглянуто 16 питань порядку денного.

Члени виконкому погодили внесення змін до програм селищної ради, зокрема: програми підтримки учасників АТО/ООС та членів їх сімей, родин загиблих (померлих) учасників АТО/ООС – мешканців Теофіпольської селищної територіальної громади на 2022 - 2025 роки; програми соціальної підтримки незахищених верств населення «Турбота» Теофіпольської селищної ради на 2024-2025 роки; програми забезпечення перебування внутрішньо переміщених та/або евакуйованих осіб у пунктах тимчасового проживання та місцях тимчасового перебування Теофіпольської селищної ради на 2024 - 2025 роки; програми розвитку та підтримки комунального підприємства «Благоустрій» Теофіпольської селищної ради на 2022 - 2025 роки. А також погодили програму розвитку автомобільних доріг Теофіпольської селищної територіальної громади на 2024 -2025 роки.

На засіданні було прийнято ряд питань соціального спрямування, з яких прийнято відповідні рішення,  що стосувалися  надання дозволу на здійснення правочину від імені малолітньої дитини; про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів; про надання дозволу на реєстрацію місця проживання дітей без згоди батьків.

Окрім цього, члени виконавчого комітету розглянули питання: про впорядкування нумерації, про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 07 грудня 2023 року №267 «Про взяття на квартирний облік»,  а також внесення змін до бюджету Теофіпольської селищної територіальної громади на 2024 рік.

Прийняті рішення будуть оприлюднені на офіційному вебсайті селищної ради.

 

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь