Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Платформа допомоги врятованим: підтримка постраждалих від насильства під час війни

Дата: 21.05.2024 16:07
Кількість переглядів: 93

Фото без опису

Для підтримки постраждалих внаслідок насильства під час війни в Україні діє онлайн-ресурс «Платформа допомоги врятованим» https://www.help-platform.in.ua/

Інформаційна платформа має на меті простою мовою пояснити важливість звернення постраждалих за допомогою та поінформувати про доступні сервіси з надання такої допомоги.

На платформі представлена інформація про всі актуальні сервіси безоплатної допомоги та підтримки постраждалим від насильства під час війни.

Усі ініціативи, розміщені на платформі, покликані забезпечити підтримку українцям в будь-якому куточку країни, а також за її межами.

Усі сервіси є перевіреними, конфіденційними та безоплатними.

Також одним із завдань Платформи допомоги врятованим є створення середовища довіри між постраждалими та надавачами послуг. Це важливо, адже комплексна фахова підтримка є першим кроком досягнення справедливості.

Отримавши необхідну допомогу, постраждалі можуть бути готові звернутись до правоохоронних органів, аби в майбутньому притягнути кривдників до відповідальності.

Платформа координується Офісом віцепрем’єр-міністерки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції за сприяння Урядової Уповноваженої з питань гендерної політики за підтримки UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь