Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 25.04.2024 14:17
Кількість переглядів: 23

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(відповідно до пункту 4-1 постанови Кабінету Міністрів України від    11.10.2016  № 710 «Про ефективне використання державних коштів»             (зі змінами))

(код ДК 021:2015: 45000000-7 — Будівельні роботи та поточний ремонт) «Капітальний ремонт приміщення Базалійської амбулаторії загальної практики - сімейної медицини по вул. Свободи, 22 в смт. Базалія Хмельницької області».

 
  1. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі зазначаються у відповідному додатку до тендерної документації, де конкретизуються вимоги до відповідних послуг.

 

  1. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: закупівля «Капітальний ремонт приміщення Базалійської амбулаторії загальної практики - сімейної медицини по вул. Свободи, 22 в смт. Базалія Хмельницької області» за ДК 021:2015: 45000000-7Будівельні роботи та поточний ремонт здійснюється в межах запланованих видатків на 2024рік.

 

  1. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: закупівля «Капітальний ремонт приміщення Базалійської амбулаторії загальної практики - сімейної медицини по вул. Свободи, 22 в смт. Базалія Хмельницької області» за ДК 021:2015: 45000000-7Будівельні роботи та поточний ремонт  проводиться на очікувану вартість 8323008,40грн, в межах передбачених видатків Комунального некомерційного підприємства «Теофіпольський центр первинної медико-санітарної допомоги»     Теофіпольської селищної ради Хмельницької області  та розраховується шляхом моніторингу ціни на послуги в електронній системі закупівель та не перевищує середньої вартості таких послуг.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь