A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Оголошення про формування складу Координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Теофіпольській селищній раді

Дата: 05.03.2024 15:28
Кількість переглядів: 31

Оголошення про формування складу Координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Теофіпольській селищній раді.

Координаційна рада є постійно діючим консультативно-дорадчим органом, утвореним з метою участі в оцінюванні ефективності державної політики у сфері утвердження української національної та громадянської ідентичності та сприяє координації діяльності суб’єктів відносин у зазначеній сфері на території Теофіпольської селищної територіальної громади.

Протягом чотирнадцяти календарних днів з дня оприлюднення оголошення про формування складу координаційної ради уповноважена посадова особа відділу, який відповідальний за реалізацію молодіжної політики та спорту в Теофіпольській селищній раді, приймає та узагальнює надані пропозиції щодо формування Координаційної ради.

Пропозиції щодо включення до складу координаційної ради подаються у друкованій та електронній формі за адресою: 30602, Хмельницька обл., Хмельницький р-н, смт. Теофіполь, вул. Небесної сотні, 25; osvitateof@ukr.net та у строк до 20 березня 2024 року.

Після завершення строку приймання пропозицій Теофіпольска селищна рада оприлюднює такі пропозиції на своєму офіційному вебсайті та інших офіційних електронних ресурсах.

Проєкт положення  про Координаційну раду з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Теофіпольській селищній раді (додається).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь