A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

У Теофіпольській громаді відбувся семінар на тему: «Технологія вирощування бахчевих і овочевих культур на Хмельниччині».

Дата: 01.03.2024 16:45
Кількість переглядів: 37

Фото без опису

У Теофіпольській громаді відбувся семінар на тему: «Технологія вирощування бахчевих і овочевих культур на Хмельниччині».

На семінар були запрошені голови фермерських господарств, одноосібники, працівники КП «Теофіпольлісвод», що займаються вирощуванням овочевих культур.

З вітальним словом перед учасниками семінару виступила заступник селищного голови Юлія Карбовська.

Директор КП «Теофіпольлісвод» Юрій Мельник ознайомив присутніх з реалізацією проєкту «ХАБ розвитку овочівництва в Теофіпольській громаді». Проєкт ставить перед собою завдання – створити передумови для самозабезпечення продуктами харчування соціально – вразливих категорій населення, що проживають в громаді.

Представники торгового дому «Киссон» Андрій Вознюк та Денис Саліков охарактеризували свої препарати кореневої та позакореневої обробки овочів, баштанних та сільськогосподарських культур.  Ознайомили з новинками  системи захисту  сільськогосподарських культур від хвороб і шкідників. 

Сергій Мазур – менеджер з продажу компанії  ТОВ «Іннова Україна» презентував виробникам овочевої продукції широкий асортимент якісно нових потужних гібридів, адаптованих до кліматичних умов України, в тому числі Західного регіону. Однією з найважливіших переваг таких гібридів є прогнозоване та гарантоване отримання високого врожаю доброї якості.

Учасникам семінару були представлені нові сорти і гібриди овочевих культур: капусти білоголової, цвітної, броколі, помідорів, кабачків, солодкого та гострого перцю, кавунів, динь, солодкого гороху та інших культур.

На старті нового сезону одне з питань, яке хвилювало фермерів, – які сорти обрати для вирощування, щоб у кінці сезону отримати хороший та якісний врожай, на які овочеві культури зробити ставку. Про це, а також про очікувані тенденції на овочевому ринку України, про популярні та найбільш вигідні сорти різних овочевих культур і засоби захисту обговорювалось на семінарі.

Семінар був повчальний та цікавий. В дарунок фермери отримали зразки продукції фірм - учасниць семінару.

Уже в цьому сезоні бажаючі зможуть придбати та поласувати овочевими та баштанними культурами нових сортів, завітавши до КП «Теофіпольлісвод».

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь