Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні

Дата: 20.02.2024 19:07
Кількість переглядів: 68

Фото без опису

Сьогодні вся громадськість України  вшановує пам’ять Героїв Небесної Сотні, які загинули під час Революції Гідності у боротьбі за ідеали демократії, права та свободи людини, європейське майбутнє України.

У Теофіпольській територіальній громаді, біля Пам’ятного знака «Усім захисникам суверенної, незалежної, Богом благословенної України»,  відбувся мітинг-реквієм «Ангели Майдану». Небесна сотня – це наш біль і наша гордість.

Виступаючи перед учасниками мітингу, селищний голова Михайло Тененев зауважив, що Герої Небесної Сотні власним життям, своєю жертовністю продемонстрували щире прагнення українців жити у вільній, демократичній і суверенній державі. Вони назавжди залишаться в пам’яті народу і є гордістю й прикладом для майбутніх поколінь.

Світлу пам'ять усіх тих, хто загинув за свободу, гідність, цілісність та єдність нашої держави учасники мітингу вшанували хвилиною мовчання.

Благочинний Теофіпольського округу Православної церкви України митрофорний протоієрей – отець Василь Крисак спільно з духовенством нашої громади провів молитву за загиблими Героями Небесної Сотні та захисниками. На знак пам’яті про героїв, які віддали свої життя за свободу та гідність нашої держави, присутні запалили лампадки та поклали квіти до Пам’ятного знака «Усім захисникам суверенної, незалежної, Богом благословенної України».

Вічна пам'ять полеглим українським патріотам!

На завершення мітингу священнослужителі Теофіпольського округу Православної церкви України спільно з благочинним – отцем Василем Крисаком провели освячення автомобіля придбаного для воїнів ЗСУ за кошти Різдвяної благодійної коляди «Колядуємо заради Перемоги», яка крокувала Теофіпольською громадою. А також придбано п'ять дронів - камікадзе за кошти благодійної акції «Колядую, колядую – Перемогу серцем чую! Наколядуємо на дрони для наших захисників», яку підтримали  учнівські та педагогічні колективи освітніх закладів громади.

Михайло Тененев та Василь Крисак щиро подякували усім, хто долучився до благодійних акцій, аби придбати автомобіль та дрони для воїнів Теофіпольської громади, які захищають східні кордони нашої держави. Автомобіль, п’ять дронів – камікадзе, продукти харчування, медикаменти, маскувальні сітки  та інший необхідний інвентар уже сьогодні відправились до наших воїнів.

Слава Україні! Героям Слава!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь