A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Відкриття соціальної пральні

Дата: 02.02.2024 19:41
Кількість переглядів: 82

Фото без опису

У селі Турівка Теофіпольської громади, 1 лютого 2024 року, відбулося відкриття соціальної пральні. Цей громадський соціальний проєкт ініційований внутрішньо переміщеними особами, що мешкають в місці тимчасового проживання та місцевими активістами за підтримки працівників СССМ відділу Хмельницького осередку БО «БФ «РОКАДА», Теофіпольської селищної ради, комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Теофіпольської селищної ради та відділку №8 ТОВ «Україна 2001».

На відкриття пральні завітав голова Теофіпольської громади Михайло Тененев та його заступник Юлія Карбовська.

Михайло Тененев зауважив, що спільна робота з  командою Хмельницького осередку Благодійного фонду  «РОКАДА» з покращення умов проживання внутрішньо переміщених осіб завжди в пріоритеті. Обговорення та вирішення актуальних питань, що стосуються внутрішньо переміщених осіб, розгляд і реалізація проєктів та ініціатив, спрямованих на поліпшення їхнього благополуччя та інтеграції в нових умовах, а також постійна людська турбота повинні зробили все, щоб ці люди відчули тепло та любов і не були самотніми та чужими у нашій громаді.

Цей проєкт покликаний допомогти подбати про чистоту одягу та постільної білизни тим, хто не має для цього належних умов. Також бажаючі, за необхідності, можуть прийняти душ, попрасувати білизну.

Соціальна пральня розрахована на вразливі категорії місцевого населення та внутрішньо переміщених осіб. Скористатися соціальною послугою за попереднім записом можуть всі, хто цього потребує. Запис на отримання послуг відбувається за адресою село Турівка вул. Центральна, 33А.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь