A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Нарада директорату закладів загальної середньої освіти Теофіпольської громади

Дата: 30.01.2024 18:20
Кількість переглядів: 43

Фото без опису Сьогодні, 30 січня 2024 року, відбулася чергова нарада директорату закладів загальної середньої освіти Теофіпольської громади, на якій були присутні селищний голова Михайло Тененев, заступник голови з питань діяльності виконавчих органів Валентина Бабак, начальник відділу освіти, молоді та спорту Людмила Сторожук-Тимошик, головний спеціаліст відділу Марина Бульбах, директор комунальної установи «Центр фінансово – господарського обслуговування закладів освіти» Олена Чорнолуцька.

Селищний голова проаналізував результативність діяльності соціального шкільного підприємництва у громаді, акцентував увагу присутніх на важливості виховання відповідальності і самореалізації майбутніх випускників, формуванні вміння бути конкурентними на ринку праці. Підсумовуючи роботу соціального шкільного підприємництва Михайло Тененев вручив подарункові сертифікати модераторам шкільних команд Теофіпольського ліцею №1, Теофіпольського ліцею №2, Волице –Полівського ліцею, Поляхівського ліцею, Шибенського ліцею та Волицької гімназії.

Також були обговорені питання щодо реорганізації та ліквідації закладів освіти. Валентина Бабак звернула ще раз увагу керівників закладів на те, що утримання закладів освіти Теофіпольської громади є пріоритетним, але й надзвичайно складним під час дії воєнного стану. Розгядалося питання дефіциту бюджету та шляхи його подолання, з метою збереження мережі ЗЗСО. Інформацію про кошториси ЗЗСО, дефіцит бюджету на 2024 рік, у розрізі закладів громади, заходи щодо зменшення дефіциту озвучила директор КУ ЦФГОЗО Олена Чорнолуцька.

Спільно з керівниками закладів загальної середньої освіти обговорили етапи апробації електронних журналів в другому семестрі 2023-2024 навчального року та перехід до електронних журналів у новому навчальному році з використанням електронної освітньо-інформаційної системи «Система автоматизації освітнього процесу «Smart School»».

Проаналізували шкільний етап захопливих змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги», який проходить серед учнів України під гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО», обговорили реєстрацію на територіальний рівень.

Обговорили нову редакцію Положення про атестацію педагогічних працівників, підготовку до проведення огляду-конкурсу художньої самодіяльності та виставки декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва закладів загальної середньої та позашкільної освіти, участь трьох ліцеїв нашої громади у Всесвітній продовольчій програмі ООН (ВПП ООН) та ряд робочих питань щодо здійснення освітнього процесу у закладах загальної середньої освіти.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь