Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Сучасні підходи до організації виховної роботи в закладах загальної середньої освіти у 2023-2024 навчальному році

Дата: 18.01.2024 19:04
Кількість переглядів: 85

Фото без описуСьогодні, 18 січня, на базі Волицької гімназії було проведено засідання спільноти педагогів-організаторів на тему: «Сучасні підходи до організації виховної роботи в закладах загальної середньої освіти у 2023-2024 навчальному році».

Під час заходу модератор засідання, директорка Центру професійного розвитку педагогічних працівників Валентина Міщишина вміло поєднала теоретичну інформацію з практичним досвідом закладів освіти.

Запропоновані теми для обговорень сприяли активізації інтересу учасників засідання до творчого розвитку, соціалізації та умінь працювати в команді.

Світлана Богуцька, консультант Центру, розповіла учасникам про головні пріоритети виховної роботи в школі.

Тетяна Ящук, педагог - організатор Волицької гімназії, наголосила на важливій місії сучасної освіти - вихованню патріота і поділилась своїми методами національно - патріотичного виховання в освітньому закладі.

Директор Волицької гімназії Галина Гуральник презентувала досвід роботи навчального закладу з питання: «Розвиток підприємництва як однієї з ключових компетентностей в рамках реалізації проєкту «Соціальне шкільне підприємництво «Сухе диво».

Оксана Самойлюк, заступник директора Волицької гімназії, розповіла про творчий кейс діяльності педагогічного колективу на тему: «Гурткова робота як важлива складова позакласної роботи закладу освіти».

Не менш цікавим був практичний блок засідання.

Учасники заходу мали змогу взяти участь у чотирьох локаціях:

Локація 1 - «Позакласне патріотичне виховання в початкових класах» (Валентина Кирилюк, вчитель початкових класів Волицької гімназії);

Локація 2 - Гурток «Рослинництво» як одна із форм позакласної роботи з біології (Алла Томчук, вчитель біології Волицької гімназії);

Локація 3 - Розвиток підприємництва як однієї з ключових компетентностей в рамках реалізації проєкту «Соціальне шкільне підприємництво «Сухе диво» (члени підприємництва «Сухе диво»);

Локація 4 - Гурток «Радіотеатр». Фрагмент вистави «Спасибі, Ангеле» (Тетяна Ящук, педагог-організатор Волицької гімназії).

Учасники спільноти отримали масу позитивних емоцій та вражень, поділилися досвідом щодо використання сучасних підходів до організації виховної роботи в закладах загальної середньої освіти.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь