Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Щороку у листопаді Україна вшановує пам’ять жертв спеціально організованого Голодомору 1932–1933 років і масових штучних голодів 1921–1923 і 1946–1947 років.

Дата: 25.11.2023 16:07
Кількість переглядів: 27

Фото без опису

Щороку у листопаді Україна вшановує пам’ять жертв спеціально організованого Голодомору 1932–1933 років і масових штучних голодів 1921–1923 і 1946–1947 років.

Сьогодні ми згадуємо трагедію вселенського масштабу – геноцид українського народу, вчинений комуністичним тоталітарним режимом. Голодомор став національною трагедією і окремою сторінкою в історії українського народу, про яку ми згадуємо з глибоким сумом та гіркотою. Україна втратила мільйони своїх кращих синів та дочок.

Дуже важливо, щоб усі ми усвідомлювали – події 1932-1933 років не були випадковістю чи фатальним збігом обставин. Це була спланована акція. Українську націю хотіли зломити, залякати, поставити на коліна, винищити.

І сьогодні прямий спадкоємець сталіністів - рашистський режим сучасної московії знову прагне вчинити геноцид на українській землі. 90 років тому кремлівські злочинці морили людей голодом, відбираючи усі засоби для існування, а тепер російські окупанти масови вбивають і депортують українців, руйнують міста.

Сталін у ХХ столітті та путін у ХХІ столітті зробили вибір на користь геноцидів, бо інші методи упокорення Українського народу не принесли та й не могли принести бажаного для них результату. Але їхнім планам не судилося здійснитися... Адже Українці - вільний народ. І нам вистачить сил вистояти та перемогти.

Наш обов’язок – зробити все, аби зболена пам'ять про заморених голодом, розстріляних, закатованих була живою для нинішніх та прийдешніх поколінь, аби ніколи не допустити подібного на нашій українській землі та в світі, берегти мир і спокій, жити у злагоді і порозумінні.

Ми пам’ятаємо про ті мільйони людських життів, які Україна втратила внаслідок спеціально організованого Голодомору та інших масових штучних голодів.

Вічна пам'ять загиблим і вічна слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь