Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Вітаємо із Днем Святого Миколая

Дата: 06.12.2023 11:22
Кількість переглядів: 22

Фото без опису

Шановна громадо!

Щиро вітаю Вас із Днем Святого Миколая – одним з найсвітліших і найрадісніших християнських свят, що наповнює наші оселі радістю, світлом і добрими сподіваннями.

В День Святого Миколая ми зазвичай влаштовували свято відкриття ялинки на центральній площі нашої громади, діти брали участь у казковому дійстві, зустрічали Святого Миколая, отримували солодкі подарунки та незабутні святкові емоції.

На жаль, цього року російський агресор позбавив нас такої можливості, захоплюючи наші землі, здійснюючи постійні терористичні обстріли мирних українських міст і сіл, він позбавляє наших дітей можливості щиро радіти святу, почуватися у безпеці, забирає у них безтурботне, щасливе дитинство.

Та сьогодні саме той день, коли варто вірити в диво. Святий Миколай несе добро у кожну домівку і кожному, хто потребує його покровительства. Вважається, що він опікується воїнами і тими, хто подорожує, допомагає бідним у скруті. Тож сьогодні його захисту потребують усі українці – дорослі і діти, воїни на фронті і цивільні в тилу.

Нехай свята рука Миколая Чудотворця оберігає усіх вас!

Нехай це свято вселить в нас любов і надихне на добрі справи і милосердя, нехай подарує нам віру у скору перемогу і додасть сил нашим захисникам! Нехай здійсняться наші найзаповітніші бажання, а в Україну прийде такий довгоочікувані Перемога, мир і спокій!

Щиро бажаємо добра та родинного затишку вашим сім’ям, міцного здоров’я, злагоди, добробуту та достатку. Хай завжди душевна щирість та людяність допомагають у складні хвилини, а очі малечі світяться щастям і радістю безтурботного дитинства!

З повагою - селищний голова Михайло ТЕНЕНЕВ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь