Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

З бюджету Теофіпольської селищної ради перерахували кошти на ЗСУ

Дата: 12.12.2023 16:53
Кількість переглядів: 27

Фото без описуЗ бюджету Теофіпольської селищної ради перерахували кошти на ЗСУ

З лютого 2022 року, з початку повномасштабного російського вторгнення на територію України, селищна рада, в міру можливостей, допомагає нашим захисникам, забезпечує їх: регулярно на передову відправляли автомобілі, тепловізори, портативні сонячні станції та інші речі першої необхідності.

А також 27 жовтня 2023 року на сесії селищної ради було прийнято Програму підтримки Збройних сил України, підрозділів територіальної оборони та добровольчих формувань на 2023-2024 роки.

Тож, щоб забезпечити потреби полку "Азов", у якому служить значна кількість наших земляків, і який наразі виконує бойові завдання та наступальні операції "на нулі", Теофіпольською селищною радою було виділено кошти на матеріально-технічне забезпечення азовців.

Крім того, ще одній військовій частині спрямовано кошти на придбання запасних частин до військової автомобільної техніки та техніки спеціального призначення.

І за вагомий внесок у сприянні Збройним силам України, активну громадську позицію, високий патріотизм та самовіддані дії, проявлені у благородній справі щодо дієвої підтримки та наданні фінансової допомоги військовій частині в умовах збройної агресії рф проти України, командир військової частини Повітряних Збройних сил України оголосив Теофіпольській селищній раді Подяку та передав нагрудний знак окремого інженерно аеродромного батальйону.

Сьогодні військові вручили відзнаки селищному голові Михайлу Тененеву та подякували Теофіпольській громаді за підтримку.

- Війна змінила життя кожного з нас, змінила наші цінності та пріоритети. Але незмінним залишається одне – віра в Україну і в нашу Перемогу!

Війна проходить не лише по лінії фронту – війна всередині кожного з нас. Ми не можемо її програти. Як не можемо пробачити окупантам зруйновані міста, закатованих жителів та понівечені душі дітей. Ми на своїй землі відстоюємо власну незалежність, і силу духу нашого народу не зламати. Щодня жителі громади своєю підтримкою та благодійними справами наближають Перемогу. Дякуємо нашим захисникам, - зазначив селищний голова.

Спільними зусиллями зберігаємо життя нашим бійцям та стаємо на крок ближче до Перемоги!

Кожна гривня для ЗСУ цінна, кожна річ нагальна, кожна молитва рятівна!

Всією громадою ми робимо все можливе, аби наші хлопці, повернулись якнайшвидше додому.

Разом до Перемоги!

Слава Україні!

Героям Слава!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь