Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Батькам Захисника Миколи Пасічника з села Турівка вручили Подяку від командира частини за виховання сина.

Дата: 14.12.2023 12:46
Кількість переглядів: 36

Фото без опису

Батькам Захисника Миколи Пасічника з села Турівка вручили Подяку від командира частини за виховання сина.

У важкий для України час наші воїни мужньо і самовіддано стали на захист держави від російського ворога і своєю незламністю, стійкістю та силою духу кожного дня тримають наші кордони та дарують нам можливість жити, працювати та навчатись!

Серед них і чимало жителів Теофіпольської громади одягнули піксель, стали до строю та стримують наступ московської орди. Одним із таких є наш земляк із села Турівка - Микола Пасічник. Нещодавно із військової частини на адресу Теофіпольської селищної ради надійшов лист-подяка, за гідне виховання сина, сім'ї Пасічників - Віктору та Тетяні.

- Микола Вікторович - один із тих воїнів, чий високий рівень мотивації та професійного самовдосконалення створює атмосферу довіри і взаємодопомоги у військовому колективі.

Микола користується заслуженим авторитетом серед бойових побратимів та докладає зусиль для якісного виконання поставлених завдань щодо захисту недоторканості кордонів Батьківщини.

Молодший сержант Пасічник Микола Вікторович опанував свою військову спеціальність, став взірцем у виконанні військового обов'язку, він не боїться дивитися в очі ворога, завжди готовий до виконання наказів та доручень командира підрозділу.

Своїм героїзмом, патріотизмом він гідно примножує ратну славу поколінь захисників рідної землі та підтримує престиж Збройних Сил України! - зазначено у документі.

Лист-подяку батькам вручив селищний голова Михайло Тененев.

Ми всією громадою пишаємося нашим Захисником - Миколою Пасічником та кожним Героєм, який боронить наше право жити вільним у своїй країні. Повертайтеся якнайшвидше неушкодженими з Перемогою додому! Хай Господь вас оберігає, кулі минають, а любов до України додає сил у боротьбі!

Слава вам, українські воїни, і Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь