Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Теофіпольська громада зустріла гостей з інших регіонів України для обміну досвідом

Дата: 05.10.2023 17:40
Кількість переглядів: 61

Фото без опису

Теофіпольська громада зустріла гостей з інших регіонів України для обміну досвідом

Минулого тижня Теофіпольщину відвідали понад 20 голів та заступників голів територіальних громад Волинської та Тернопільської областей. Мета їхнього візиту – ознайомлення з досвідом реалізації практик підтримки розвитку підприємництва в громаді, співпраці селищної ради з міжнародними партнерами, громадським сектором та молоддю, налагодженням комунікації в громаді.

Селищний голова Михайло Тененев розповів учасникам про Теофіпольську громаду, інноваційні інструменти її управління, запровадження принципу «громада у смартфоні», реалізацію проєкту «Хаб розвитку овочівництва у Теофіпольській громаді», оглянули теплицю КП «Теофіпольлісвод», також відвідали новий ЦНАП – Дія.Центр.

У сучасному культурно-освітньому просторі – БібліоХабі, обговорили розвиток молодіжного руху, активізацію шкільного підприємництва, створення кооперативів, молочних ферм та підтримку крафтового виробництва.

Крім того, побували на біогазовій установці ПрАТ «Теофіпольський цукровий завод». Це перша в Україні й найбільша у Європі станція з виробництва біогазу, яка працює за технологією високонавантажених реакторів. Для виробництва електричної та теплової енергії використовується біогаз, вироблений під час переробки органічних відходів із соломи, силосу, цукрового жому та посліду.

Також учасники заходу обговорили співпрацю селищної ради із місцевим бізнесом.

Як зазначили організатори візиту - ULEAD із Європою у Хмельницькій області, «особливістю проєктів Теофіпольської громади є їх взаємодоповнюваність та інтегрованість. Один проєкт перетікає в другий і окремо посилює третій».

Дякуємо офісу «U-LEAD з Європою» за співпрацю, підтримку і можливість налагодити комунікацію з іншими громадами для потенційної співпраці.

ULEAD з Європою / ULEAD with Europe

ULEAD з Європою в Хмельницькій області



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь