Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Селищний голова Михайло Тененев привітав бібліотекарів з професійним святом

Дата: 01.10.2023 17:40
Кількість переглядів: 64

Фото без опису

Щорічно 30 вересня в нашій державі відзначають Всеукраїнський день бібліотек.

Сьогодні бібліотеки - це інформаційні, культурні, освітні заклади, які роблять вагомий внесок у розвиток українського державотворення, сприяють розбудові громадянського суспільства. Тобто це не лише книгозбірні, а цілий культурно-просвітницький світ. Адже тут часто відбуваються різноманітні заходи, зустрічі, презентації, творчі вечори. З початком повномасштабного вторгнення бібліотекарі стали учасниками культурно-мистецького фронту. Вони допомагали внутрішньо переміщеним особам, збирали кошти та купували необхідне обладнання для наших Збройних сил.

Тож напередодні їх професійного свята, 29 вересня, селищний голова Михайло Тененев привітав бібліотекарів Теофіпольської громади та, за сумлінну працю, високий рівень професіоналізму, вагомий внесок у розвиток бібліотечної справи, вручив грамоти і подарунки директору Теофіпольської централізованої бібліотечної системи Світлані Рудик, бібліотекарю ІІ категорії Теофіпольської центральної бібліотеки Оксані Сокоть, провідному методисту Теофіпольської центральної бібліотеки Ларисі Середі та бібліотекарю ІІ категорії Великолазучинської сільської бібліотеки Руслані Котик.

Також у 2023 році Теофіпольській центральній бібліотеці виповнюється 100 років. З нагоди пам'ятної дати Михайло Михайлович подарував сертифікат на поповнення книжкового фонду БібліоХабу.

Шановні бібліотекарі!

Дякуємо, що бережете знання, збираєте історію рідного краю, гуртуєте в бібліотеці молодь та людей золотого віку, прищеплюючи їм любов до книги!

Ніколи не зупиняйтеся на досягнутому!

Реформуйте та модернізуйте!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь