Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Загиблого Героя Тараса Чернишенка нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно)

Дата: 29.09.2023 17:15
Кількість переглядів: 33

Фото без опису

Загиблого Героя Тараса Чернишенка нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно)

Щодня жахливий біль переповнює серце і душу кожного українця, адже наша держава втрачає кращих патріотів, а сім’ї залишаються без найдорожчих людей.

10 грудня 2022 року Теофіпольщина втратила свого Героя, а Україна – вірного сина, солдата Тараса Чернишенка, який загинув поблизу населеного пункту Торське Краматорського району Донецької області. Він приймав безпосередню участь у заходах, необхідних для забезпечення оборони держави, захисту її інтересів та безпеки у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України. Тарас до останнього свого подиху з честю та гідністю виконував свій громадянський та військовий обов’язки.

Указом Президента України Володимира Зеленського від 08 березня 2023 року №141 за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, боєць був нагороджений орденом “За мужність” III ступеня (посмертно).

Нагороду рідним військового вручили селищний голова Михайло Тененев, начальник Хмельницької районної військової адміністрації Анатолій Катеренчук, начальник Восьмого відділу Хмельницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, підполковник Василь Кубін та представник Хмельницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олег Попович.

На жаль, жодні слова й нагороди не повернуть рідним близьких людей. Але імена наших новітніх героїв назавжди вписані в історію нашої боротьби за волю та незалежність.

Герої не вмирають...

Вічна їм пам’ять і слава!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь