Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Привітали працівників комунального підприємства "Теофіпольлісвод"

Дата: 17.09.2023 11:01
Кількість переглядів: 34

Фото без опису

Кожного року у третю неділю вересня відзначається День працівника лісу. Ліс має виняткове екологічне, економічне та соціальне значення у житті людини. І саме під опікою робітників лісового господарства перебуває наш безцінний скарб – лісові багатства.

Тож з нагоди відзначення професійного свята, секретар селищної ради Роман Непотас привітав працівників комунального підприємства "Теофіпольлісвод" і за сумлінну працю, високий рівень професійної майстерності, вагомий особистий внесок у розвиток Теофіпольської громади вручив грамоти та подарунки майстру лісу Денису Дягілєву і лісничому Михайлу Свириді.

Щиро вітаємо працівників лісового господарства та дякуємо всім, хто вкладає свої знання, вміння і натхненну працю задля збереження, примноження і дбайливого використання лісу.

Зичимо міцного здоров’я та щастя. Нехай у ваших домівках завжди панують затишок, добробут, а відповідальна позиція кожного допоможе зберегти і примножити зелені багатства країни та нашої громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь