Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Привітали рятувальників Теофіпольської громади з професійним святом.

Дата: 17.09.2023 09:55
Кількість переглядів: 45

Фото без опису

Привітали рятувальників Теофіпольської громади з професійним святом.

За роки існування Служба порятунку здобула всенародну довіру та повагу. Захищаючи життя і здоров’я людей, ліквідовуючи пожежі, наслідки аварій та катастроф, рятувальники проявляють свій високий рівень професійної підготовки і вміння в найкоротші терміни реагувати на будь-яку надзвичайну ситуацію. Відвага, сміливість, рішучість та самовідданість – ці чесноти складають їх сенс життя, гідність та покликання.

Тож з нагоди відзначення Дня рятівника, секретар Теофіпольської селищної ради Роман Непотас привітав з професійним святом працівників 36 Державної пожежно-рятувальної частини 4 Державного пожежно-рятувального загону Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області та за досягнуті високі показники в службовій діяльності, професіоналізм, зразкове ставлення до своїх службових обов'язків, проявлену при цьому самовідданість, вірність Присязі вручив грамоти та подарунки начальнику караулу, старшому лейтенанту служби цивільного захисту Вадиму Шевчуку, пожежнику-рятувальнику, сержанту служби цивільного захисту Івану Триндюку, пожежнику-рятувальнику, сержанту служби цивільного захисту Олександру Горищуку, водієві караулу, майстру-сержанту служби цивільного захисту Денису Білашу, диспетчеру караулу, сержанту служби цивільного захисту Світлані Бишук.

Дякуємо всьому особовому складу за сумлінну та плідну працю, відповідальне ставлення до виконання службових обов’язків. Ви справжні Герої, які повсякчас ризикують власним життям і здоров’ям заради порятунку інших.

Переконані, що ваш професіоналізм, сила духу, витримка та взаємодопомога будуть і надалі слугувати надійним фундаментом гарантування безпеки життя і здоров’я наших громадян.

Окрема шана ветеранам, які створювали і розбудовували рятувальну службу, запроваджували її традиції та надалі продовжують демонструвати приклад відданості своїй професії.

Бажаємо всім міцного здоров’я, родинного добробуту, щастя та переможного мирного неба над рідною українською землею.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь