Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Дітей полеглих Героїв Теофіпольської громади привітали з Днем знань

Дата: 06.09.2023 19:19
Кількість переглядів: 49

Фото без опису

Дітей полеглих Героїв Теофіпольської громади привітали з Днем знань.

Неспокійний та складний час переживає наша держава. Адже з 2014 року українцям доводиться відстоювати незалежність своєї країни зі зброєю в руках.

І, на жаль, чимало втрат зазнала Україна за цей період. Багато наших земляків полягли захищаючи честь та свободу рідної землі. Світла пам'ять про їх подвиг назавжди залишиться у наших серцях.

Горе, яке принесла росія нам, стало загальною бідою, а не лише тих, хто втратив близьких та рідних. Особливо криваві шрами війна залишила на дитячих серцях, які втратили найцінніше - рідних людей. Наш обов’язок перед пам’яттю полеглих бійців насамперед полягає у тому, щоб віддати частку свого тепла та турботи їх дітям, адже, на жаль, вони - загиблі Герої, вже не зможуть розділити з ними хвилини радощів та тривог.

Тож, з нагоди відзначення Дня знань, щоб підтримати школярів, подарувати хоч краплинку радості Теофіпольська селищна рада спільно із Восьмим відділом Хмельницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, подарунками та сувенірами привітали дітей військовослужбовців, які загинули, зникли безвісти чи потрапили у полон, захищаючи територіальну цілісність нашої держави.

Молимося, щоб усі, хто зник безвісти чи перебуває у полоні, якнайшвидше з усіма захисниками неушкодженими повернулися додому з Перемогою.

І допоки ми живі — житиме пам’ять про наших полеглих Героїв. Шанувати їх родини - наш святий обов'язок, адже ми всі у вічному боргу перед батьками, дружинами, які залишилися без опори та підтримки, і схиляємося перед дітьми, які втратили батьків.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь