Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Важливо! Комунікаційна податкова платформа активізує і розширює співпрацю з платниками

Дата: 30.08.2023 16:12
Кількість переглядів: 48

Фото без опису

📌Важливо! Комунікаційна податкова платформа активізує і розширює співпрацю з платниками

Задля якісної та оперативної комунікації з бізнес-спільнотою і громадськістю у Головному управлінні ДПС у Хмельницькій області працює Комунікаційна податкова платформа. Ця платформа активізує співпрацю податкового органу з платниками.

Нагадуємо, що для ефективної роботи Комунікаційної податкової платформи на базі ГУ ДПС створена електронна скринька за адресою km.ikc@tax.gov.ua.

Представники бізнесу та громадськості можуть звернутись до ГУ ДПС у області з нагальними питаннями стосовно податкового та іншого законодавства, контроль за виконанням якого покладено на органи ДПС, а також з пропозиціями щодо необхідності проведення певних заходів за визначеною тематикою.

Направляючи звернення чи пропозицію на зазначену електронну скриньку, рекомендуємо зазначати контактну інформацію (номер телефону, e-mail тощо) для зворотнього зв’язку – надання відповідей або інформації про проведення запланованого заходу.

Впевнені, що такий формат спілкування сприятиме ефективній комунікації з профільними бізнес-асоціаціями та об’єднаннями, пришвидшить вирішення актуальних питань та прийняття відповідних управлінських рішень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь