Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

#Актуально: пріоритетні напрямки спільної роботи податківців та громади визначили в Теофіполі

Дата: 16.08.2023 15:58
Кількість переглядів: 37

Фото без опису

#Актуально: пріоритетні напрямки спільної роботи податківців та громади визначили в Теофіполі

Відбулася робоча зустріч секретаря Теофіпольської селищної ради Романа Непотаса та заступника голови з питань діяльності виконавчих органів Валентини Бабак з начальником Теофіпольської державної податкової інспекції Валентиною Грицаюк.

Під час зустрічі обговорено питання нарахування мінімального податкового зобов'язання фізичним особам – громадянам, наголошено про терміни сплати земельного податку та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.

Податківець повідомила, що землекористувачі мають право звернутися до органу податкової служби про проведення звірки щодо нарахування мінімального податкового зобов'язання з оригіналами підтверджуючих документів.

Також, під час робочої зустрічі обговорено актуальні питання щодо змін, які стосуються застосування платниками РРО/ПРРО, єдиного податку, а також щодо продовження співпраці по легалізації трудових відносин та погашення податкового боргу.

Учасники зустрічі також домовились про співпрацю щодо популяризації престижності ведення чесного бізнесу, чіткого дотримання вимог податкового законодавства, зокрема про поновлення відповідальності за порушення вимог Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг», про вимоги Закону України від 30 червня 2023 року № 3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану» (детально в Інформаційному листі ДПС України № 4/2023: ««Повернення» на довоєнну систему оподаткування: особливості переходу» https://tax.gov.ua/media-tsentr/novini/694704.html).

Звірити стан розрахунків з бюджетом, звірити реквізити рахунків, на які необхідно сплатити податкові зобов'язання та здійснити оплату, погасити податковий борг та ін. можна за допомогою сервісу Електронний кабінет (cabinet.tax.gov.ua)».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь