Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Робоча зустріч начальника Хмельницького районного сектору № 9 філії Державної установи «Центр пробації» у Хмельницькій області з керівництвом Сектору поліцейської діяльності № 1 ВП № 2 Хмельницького РУП ГУНП в Хмельницькій області

Дата: 11.08.2023 17:28
Кількість переглядів: 105

Фото без опису

Нещодавно начальник Хмельницького районного сектору № 9 філії Державної установи «Центр пробації» у Хмельницькій області Сергій Аньол провів робочу зустріч з керівництвом Сектору поліцейської діяльності № 1 ВП № 2 Хмельницького РУП ГУНП в Хмельницькій області Олександром Паламарчуком та Олександром Базилюком.

Метою зустрічі було обговорення та вирішення проблемних питань щодо проведення соціально-виховної роботи із засудженими до покарань не пов’язаних, з позбавленням волі.

Обговорено питання взаємодії служб під час виконання судових рішень та в межах службових повноважень, передбачених Законами України «Про національну поліцію», «Про пробацію» та відповідними нормативно правовими актами. Сформовано основні завдання щодо встановлення факту проживання/перебування порушників та засуджених осіб за вказаним у рішенні суду місцем мешкання. Обговорено можливість спільного відвідання підоблікових осіб, які не з’являються за викликами або ж ухиляються від призначеного судом покарання, а також необхідність проведення превентивних та профілактичних заходів, спрямованих на запобігання вчиненню повторних правопорушень засудженими особами.

За результатами зустрічі винесено протокольне рішення.

Начальник Хмельницького РС № 9

філії Державної установи «Центр пробації»

у Хмельницькій області

Сергій АНЬОЛ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь