Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Комп'ютери, оргтехніка, комунікаційне обладнання, офісні меблі: чергова допомога Воронівецькому ліцею з Норвегії.

Дата: 01.08.2023 16:24
Кількість переглядів: 66

Фото без опису

Комп'ютери, оргтехніка, комунікаційне обладнання, офісні меблі: чергова допомога Воронівецькому ліцею з Норвегії.

"В темні часи добре видно світлих людей", - вислів, що влучно характеризує нашу землячку Наталію Луцик. Адже, перебуваючи за кордоном, вона активно допомагає рідній країні та співвітчизникам. Проживала Наталія у місті Ланівці на Тернопільщині, вчилася у Львові. Переїхала до Норвегії 18 років тому за програмою культурного обміну, потім вступила в університет і вже, маючи освіту, залишилась там працювати вчителем англійської мови та математики. У вільний час займається волонтерською діяльністю, є очільницею громадської організації "Української громади в Норвегії" ("Den ukrainske forening i Norde"). Її батько Микола Луцик родом із села Воронівці Теофіпольської громади. Тож Наталія не залишається осторонь проблем села. Ще шість років тому у Воронівецьку школу вона передала меблі для облаштування класу, згодом - спортивну форму. З початку повномасштабної війни допомогла закладу аптечками, пледами ручної роботи, аби діти почувалися комфортно в укриті під час повітряної тривоги. За її сприяння і фінансування в школі виготовлено та встановлено дитячий спортивний майданчик. А нещодавно ліцей отримав патріотичні банери, комп'ютерну техніку та офісні меблі. Також громадська організація планує забезпечити освітній заклад меблями, відповідно до потреби і вікової категорії учнів.

Надзвичайно приємно, що є люди, які вболівають за рідний край і допомагають йому процвітати.

Щиро дякуємо, пані Наталю, за підтримку і допомогу в цей складний час! Ніколи не втрачайте світло в собі, сяйте та зігрівайте своїм теплом тих, кому це потрібно!

Українська громада в Норвегії Den ukrainske forening i Norge



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь