Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Ми пам'ятаємо

Дата: 30.07.2023 16:13
Кількість переглядів: 29

Фото без опису

"Герої не вмирають" - перше, про що ми думаємо, згадуючи наших загиблих новітніх Героїв, яких втратили та, на жаль, продовжуємо втрачати через вторгнення росії на територію України.

Усі вони мали свої сім`ї, батьків, друзів, захоплення, свої симпатії та невідкладні справи... Але поклик душі призвав їх до боротьби за правду, свободу, незалежність своєї Батьківщини і через свій особистий подвиг наші Герої подарували нам віру й надію в нашу Перемогу, ціною жертовності показали, що наш український дух є незламним, а народ – нескореним.

І наше завдання – зберегти пам'ять про небесних янголів, які оберігають нашу Україну.

Один із них, Дмитро Загородній, який загинув вісім років тому, 30 липня, виконуючи обов'язок перед Батьківщиною. Війна безжалісно перервала нитку його долі. У неї, кровожерливої, свої плани і власна трагічна арифметика, густо окроплена сльозами відчаю та невимовного болю від передчасної втрати...

Він не шукав слави, а з честю виконував свій обов'язок чоловіка і захисника та віддав найдорожче — життя за рідну Батьківщину. Нічим не розрадити рідних та близьких воїна, загиблого у пеклі війни. Країна втратила одного із своїх відважних синів України!

Святою повинністю є вшанування пам'яті військовослужбовця, який гідно виконав військовий обов’язок із захисту незалежності, територіальної цілісності та суверенності України.

Адже всі ми повинні усвідомити, якою страшною ціною зараз ми, українці, виборюємо своє право на життя, свою свободу та незалежність!

Тому ми завжди пам’ятатимемо тих, хто загинув за Україну, за наше мирне щасливе життя.

Вічна пам’ять полеглому Герою!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь