Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

З нагоди відзначення Дня Державності України у Теофіпольській громаді вшанували пам’ять Героїв та видатних діячів українського народу.

Дата: 28.07.2023 15:36
Кількість переглядів: 22

Фото без опису

З нагоди відзначення Дня Державності України у Теофіпольській громаді вшанували пам’ять Героїв та видатних діячів українського народу.

Українська державність означає тисячолітню історію десятків поколінь зі своєю рідною мовою, звичаями, традиціями, культурою, своїм військом, церквою і зі своїми героями. Великі київські князі і славетні гетьмани. Усе це наша державність. І жалюгідними є будь-які спроби москви вкрасти у нас якийсь історичний період чи історичну постать.

Ми були, є і будемо українцями, незважаючи на всі намагання ворога привласнити нашу історію, окупувати наші землі, поневолити наш народ.

Нинішній очільник еРеФії намагається нав’язати всім свої фантазії про те, що Україна – «вигадана» держава, яка з’явилася на світ завдяки чи то лєніну, чи то Сталіну. «Мрія» путіна – Україна з підданими малоросами, які виконують будь який наказ, країна. В якій знищено все українське.

Але не дочекаються вороги! Наші воїни мужньо боронять Україну на фронті. Мільйони українців створили міцний народний тил. Ефективно працює і дипломатичний фронт. Ми громадяни вільної країни, і ніколи рабам не здолати нас!

Здається, у світі не залишилося жодної людини, яка б не чула про мужність, стійкість і незламність України та підступність, звірство, агресивність й тероризм росії.

Об’єднані як ніколи у захисті рідної землі та своєї державності, ми обов’язково переможемо російську навалу та побудуємо сучасну величну європейську країну.

Це наш цивілізаційний вибір і ми відстоїмо його у боротьбі проти московської орди.

Ми пам'ятаємо і шануємо свою історію. З нами правда і Бог.

Обов’язково переможемо!

Слава Україні!

Героям Слава!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь