Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

У Теофіпольській громаді медичних працівників привітали з професійним святом

Дата: 27.07.2023 11:18
Кількість переглядів: 104

Фото без опису

У Теофіпольській громаді медичних працівників привітали з професійним святом

 

Серед великої кількості професій, які покликані служити людям, мабуть, однією з найважливіших була, є і залишається професія медика. Люди, які вирішили пов’язати своє життя з нелегкою і відповідальною працею, щодня, щохвилини, і вдень, і вночі стоять на сторожі здоров`я тих, хто потребує допомоги. Вони лікують хвороби, рятують життя, зцілюють душі і серця, віддаючи себе до останку цій важкій, але благородній справі.

 

Цьогоріч вперше своє професійне свято медичні працівники, відповідно до Указу Президента України, відзначають 27 липня. Тож сьогодні селищний голова Михайло Тененев привітав працівників медичних закладів та за сумлінну працю, високий рівень професійної майстерності, активну життєву та громадську позиції, значний особистий внесок у розвиток здоров'я Теофіпольської громади вручив грамоти і подарункові сертифікати фельдшерам з медицини невідкладних станів Миколі Корнійчуку та Світлані Оцун, лікарю загальної практики - сімейному лікарю Наталії Мельник, сестрі медичній загальної практики - сімейної медицини Наталії Сивак, завідувачу фельдшерським пунктом села Карабіївка Людмилі Ковальчук, завідувачу фельдшерським пунктом села Волиця Тетяні Василюк, помічнику лікаря-епідеміолога Ользі Марценюк, лаборанту мікробіологічної лабораторії Галині Бульбах, дезінфектору Людмилі Денисюк, молодшій медичній сестрі Людмилі Іваньковій, лікарю фізіотерапевту фізіотерапевтичного кабінету Юрію Сурмі, брату медичному масажисту фізіотерапевтичного кабінету Віктору Донделю, заступнику директору з медичного обслуговування Ользі Ковтуняк, завідувачу поліклінічним відділенням Оксані Янів, фельдшеру-лаборанту клініко-діагностичної лабораторії Євгенії Трачук, лікарю онкологу онкологічного кабінету поліклінічного відділення Анжелі Труш та колективам відділення паліативної медичної допомоги і відділення лікування пацієнтів методом гемодіалізу в амбулаторних умовах.

 

Також вітаємо усіх медичних працівників із професійним святом! Щиро дякуємо за невтомну працю, безсонні ночі, жертовність і мужність, за те, що незважаючи на складнощі, ви обрали цей шлях - берегти і рятувати життя й здоров’я людей!

 

Бажаємо усім міцного здоров’я, наснаги, миру, добра, сімейного затишку та добробуту вам і вашим родинам!

 

Разом – до Перемоги!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь