Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ  UA-2023-07-24-012001-а

Дата: 28.07.2023 09:35
Кількість переглядів: 136

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ  UA-2023-07-24-012001-а

 

Найменування замовника:   Теофіпольська селищна рада.

Найменування предмета закупівлі: «Капітальний ремонт будівлі Теофіпольського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ступеня-гімназія» Теофіпольської селищної ради по вул. Ювілейна, 36 в смт. Теофіполь Хмельницької області».

Код національного класифікатора України код ДК 021-2015 – 45000000-7: Будівельні роботи та поточний ремонт.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника та зазначені у додатку 3 до тендерної документації.

Обгрунтування розміру бюджетного призначення: фінансування закупівлі здійснюється за рахунок коштів місцевого та державного бюджетів та інших джерел не заборонених законодавством.

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: розрахунок очікуваної вартості предмета закупівлі проведений на основі затвердженого зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва та складає: 45 682 827,40 грн.

Технічні, якісні характеристики та очікувана вартість предмета закупівлі підтверджені розробленою проектно-кошторисною документацією та затверджені експертним звітом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь