Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Вітаємо з 95-річчям!

Дата: 10.07.2023 13:11
Кількість переглядів: 31

Фото без опису

Цей день, 10 липня, став особливим для жительки села Новоіванівка Ганни Антонівни Дишлевської-Антощук, адже вона сьогодні святкує своє 95-річчя.

З днем народження іменинницю привітали селищний голова Михайло Тененев, староста Людмила Бишук та голова Відокремленого підрозділу ветеранів України Теофіпольської територіальної громади Володимир Кобера, вручили грамоту та подарунки.

Ювілярка надзвичайно привітно зустріла гостей і охоче ділилася своїми спогадами нелегких життєвих сторінок, адже їй та рідним довелося пройти чимало випробувань та буремних подій, непростих і вирішальних моментів минулих років та сьогодення.

Ми щиро вітаємо Вас, Ганно Антонівно, з поважним ювілеєм. Кажуть, що довголіття потрібно заслужити в Бога. Люди вашого покоління зростали у дуже непростих умовах, пережили війни, каторги та переслідування. Ви відбудовували нашу землю, і є прикладом для нас усіх і в своїй праці, та у відношенні до суспільства, вірі у Господа Бога.

Щиро зичимо вам міцного здоров’я, радості від життя, Божого благословення, життєвого оптимізму, бадьорості духу, любові та підтримки від родини й ще довгих років життя.

Миру та Перемоги!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь