Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

У день, коли наш народ відзначає одне із найбільших та найважливіших свят України - День Конституції, помолилися за тих, кому зараз завдячуємо своєю незалежністю

Дата: 29.06.2023 17:44
Кількість переглядів: 38

Фото без опису

У день, коли наш народ відзначає одне із найбільших та найважливіших свят України - День Конституції, помолилися за тих, кому зараз завдячуємо своєю незалежністю.

Ми боремося з російським окупантом за право самостійно визначати власну долю і жити за українськими законами - як це прописано в Конституції України. Боремось за рідну землю, мову та майбутнє наших дітей!

Це найвища цінність, яку відстоює весь народ. За неї кращі сини та доньки України віддають свої життя. Ми пам'ятаємо кожного полеглого Героя Теофіпольської громади та нашої країни.

Тож 28 червня на Алеї Героїв у смт Теофіполь помолилися та вшанували пам'ять Захисників, які віддали своє життя у війні з російським загарбником, боронячи мир і спокій на рідній землі, відстоюючи нашу Конституцію України та наше право жити у незалежній державі.

Вічна їм пам'ять та слава! Ніколи не забудемо їх подвиг та самопожертву! Ми у вічному боргу перед ними і ніколи не пробачимо жодному з цих нелюдів-рашистів! Та обов'язково збережемо свою державу та відбудуємо її! Щоб новий День Конституції відзначати у мирі, злагоді і безпеці, під мирним та переможним українським небом!

Слава Україні!

Героям Слава!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь