A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

З небезпечного родинного середовища вилучено трьох малолітніх дітей, вітчим яких підозрюється у їх розбещенні

Дата: 31.05.2023 17:21
Кількість переглядів: 45

Фото без опису

З небезпечного родинного середовища вилучено трьох малолітніх дітей, вітчим яких підозрюється у їх розбещенні

За процесуального керівництва Теофіпольського відділу Волочиської окружної прокуратури жителю громади повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 156 Кримінального кодексу України (вчинення розпусних дій щодо особи, яка не досягла шістнадцятирічного віку, та малолітніх осіб).

За даними слідства, 44-річний безробітний житель громади упродовж серпня 2022 року - квітня 2023 року умисно систематично вчиняв розпусні дії фізичного сексуального характеру – акти мастурбації (онанізму) в присутності власної неповнолітньої та трьох малолітніх дітей співмешканки.

На даний час трьох малолітніх дітей вилучено з небезпечного родинного середовища та тимчасово влаштовано в сім’ю родичів у зв’язку з незадовільними умовами проживання сім’ї, систематичним притягненням батьків до адміністративної відповідальності за ст. 184 КУпАП (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) та приховуванням співмешканкою підозрюваного фактів систематичного вчинення розбещення дітей.

Досудове розслідування здійснюється слідчими відділу поліції № 2 Хмельницького районного управління поліції Головного управління Національної поліції в області.

Довідково: санкція ч. 2 ст. 156 Кримінального кодексу України передбачає альтернативні покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прокурор Волочиської окружної прокуратури

Галина БОБИК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь