Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

У Теофіпольській громаді привітали з професійним святом медичних сестер

Дата: 12.05.2023 22:39
Кількість переглядів: 49

Фото без опису

У Теофіпольській громаді привітали з професійним святом медичних сестер

Професія медичної сестри - складна і багатогранна. Вона поєднує надзвичайну відповідальність і професіоналізм, відданість та самопожертву. Адже допомагати людям, піклуватися про їхнє здоров'я та самопочуття - справа не з легких, яка потребує багато сил, знань, толерантності та співчуття до чужих проблем.

Тож сьогодні, 12 травня, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Валентина Бабак привітала з професійним святом медичних сестер та за сумлінну працю, високий рівень професійної майстерності, активну громадську позицію, значний особистий внесок у розвиток охорони здоров'я громади вручила грамоти і подарунки операційній сестрі медичній хірургічного відділення КНП "Теофіпольська багатопрофільна лікарня" Валентині Лавренюк, старшій сестрі медичні анестезистці відділення анестезіології та інтенсивної терапії КНП "Теофіпольська багатопрофільна лікарня" Марині Король та сестрі медичній процедурного кабінету КНП "Теофіпольський ЦПМСД" Оксані Довгаль.

Шановні медичні сестри! Ви завжди поряд у найважливіші хвилини - коли людей спіткає біда. Ваші усміхнені очі та відкриті серця вселяють надію та допомагають здолати хвороби.

Дякуємо за невтомну працю, жертовність і доброту. Щиро бажаємо міцного здоров'я, любові та підтримки від близьких, а також успіхів у вашій нелегкій, але благородній професії.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь