Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

У Теофіпольській громаді прикордонники провели урок мужності для учнів Теофіпольського ліцею №1.

Дата: 02.05.2023 18:06
Кількість переглядів: 76

Фото без опису

У Теофіпольській громаді прикордонники провели урок мужності для учнів Теофіпольського ліцею №1.

"Перші з честю" - гасло тих, хто міцним щитом стоїть на захисті кордонів, хто пліч-о-пліч із військовими боронить рідну землю від російських окупантів, хто віддає власне життя, щоб зберегти інші. Це про наших, українських, прикордонників. І сьогодні, 02 травня 2023 року, в рамках ініціативи благодійного фонду Сергія Лабазюка "Ми поруч", учні Теофіпольського ліцею №1 мали можливість поспілкуватися із відважними офіцерами, які вранці 24 лютого 2022 року першими зустріли повномасштабне вторгнення росії на територію України.

Говорили про різне: перші хвилини та години наступу, про те, що допомогло їм триматися у найтяжчі моменти, виконання бойових завдань, важкі бої, мужність захисників, втрату побратимів, поранення та полон, патріотизм та відвагу і майбутню відбудову України. Також бійці розповіли про те, що спонукало їх обрати професію військового, умови вступу на прикордонну службу у 2023 році та її перспективи.

Школярі із захопленням слухали і задавали безліч питань нашим героям. Адже кожна їх історія - це приклад істинної мужності, що проявляється у самовладанні й чіткому виконанні обов'язку, навіть у вкрай важких обставинах.

"Ми будемо боротися до кінця і обов'язково переможемо, але, в першу чергу, маємо знищити ворога своєю мовою: вона має бути лише українська", - наголосили бійці.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь