A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Завершено досудове розслідування відносно колишнього директора товариства, внаслідок недбалості якого бюджет втратив 325 тис. гривень.

Дата: 28.04.2023 19:26
Кількість переглядів: 201

Фото без опису

Завершено досудове розслідування відносно колишнього директора товариства, внаслідок недбалості якого бюджет втратив 325 тис. гривень.

За результатами проведеного досудового розслідування Теофіпольським відділом Волочиської окружної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт стосовно колишнього директора товариства, внаслідок службової недбалості якого на користь підприємства зайво сплачено бюджетні кошти в розмірі 325 тис. гривень.

Так, у 2015 році товариство-підрядник взяло на себе зобов’язання побудувати котельню на твердому паливі для однієї зі шкіл колишнього Теофіпольського району, про що з відділом освіти, молоді та спорту Теофіпольської райдержадміністрації укладено відповідний договір.

Під час складання та підписання актів приймання виконаних будівельних робіт директор товариства-підрядника, діючи з протиправною недбалістю, не звірив вартість фактично змонтованого обладнання на об’єкті з накладними на їх придбання, внаслідок чого до актів внесено завищену вартість обладнання.

Внаслідок несумлінного ставлення до виконання своїх службових обов’язків керівника підприємства завдано тяжких наслідків охоронюваним законом державним інтересам в особі Хмельницької обласної ради, яка фінансувала будівництво, на загальну суму понад 325 тис. грн.

На теперішній час судовий розгляд вказаного кримінального провадження триває.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прокурор Волочиської окружної прокуратури Галина БОБИК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь