Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Ми пам'ятаємо

Дата: 16.04.2023 15:09
Кількість переглядів: 192

Фото без опису

Ми пам'ятаємо🙏

Сьогодні ми відзначаємо одне з найбільших християнських свят - Великдень. Молимося про якнайшвидшу Перемогу добра над злом: України над росією та про те, щоб Господь оберігав наших захисників, і вони живими та неушкодженими повернулися додому.

Також згадуємо тих відважних захисників, які віддали своє життя за наше мирне небо. Один із таких Героїв - житель села Святець Степан Толопко. В цей день, 16 квітня 2022 року, він загинув відважно захищаючи кордони нашої держави. Йому було лише 45 років...

Степан Толопко народився у Львові. Здобував професійно-технічну освіту, згодом працював у лабораторії санітарно-ветеринарної експертизи у Львові. У 2000-му році переїхав на Теофіпольщину. Працював механіком на сільськогосподарському виробничому кооперативі села Святець.

Із 2014 року виконував бойові завдання у зоні проведення АТО у складі 24-ї ОМБр імені короля Данила ОК "Захід" Сухопутних військ ЗСУ.

Після отримання травми повернувся до цивільного життя. Із початком повномасштабного вторгнення рф, попри статус особи з інвалідністю внаслідок війни, добровільно пішов захищати Україну. Воював проти російських військ у складі 28-ї ОМБр імені Лицарів Зимового Походу ОК "Південь" Сухопутних військ ЗСУ.

Поховали військового 01 грудня 2022 року на Личаківському кладовищі.

Теофіпольщина завжди пам’ятатиме свого земляка, який віддав життя, захищаючи незалежність і цілісність України. Адже ми не маємо права забути бодай одне ім’я тих, хто віддав своє життя за нас, за наше майбутнє.

Тепер його душа героїчним жовто-блакитним полум’ям горить та оберігає нашу Батьківщину з небес.

Вічна пам'ять і шана Герою Степану Толопку!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь