Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Поховали захисника Миколу Ментуха з села Мар’янівка

Дата: 06.04.2023 14:10
Кількість переглядів: 68

З 2014 року російські окупанти, своєю присутністю на українській землі, приносять біль й смерть в домівки по всій Україні.

Неосяжно-високу ціну платять наші захисники у боротьбі за свободу та незалежність держави… І знову болісна та пекуча хвиля горя, жалю та сліз приголомшливо окропила Теофіпольську громаду.

Під час виконання бойового завдання загинув наш захисник Микола Ментух з села Мар’янівка.

Важко передати словами горе рідних, котрі втратили найближчу людину, дружини, що втратила коханого чоловіка, доньки, що втратила батька. Ні численна кількість квітів, ні звуки воєнного маршу та жовто-блакитний стяг на труні не залікують їхні зранені серця. Микола любив життя і багато хотів встигнути, але війна забрала його, не давши реалізувати мрії.

У важкий для України час воїн поклав своє життя, звільняючи свою рідну землю від «русского мира», за свободу кожного з нас, за те, щоб небо над нашою рідною Україною було мирним і вільним.

05 квітня 2023 року на подвір’ї бійця зібралися сотні людей: рідні, близькі, друзі, знайомі, бойові побратими, а також всі інші, хто прийшов провести в останній шлях славного воїна.

Свого хранителя – Героя новітньої доби Миколу Ментуха, до вічного спочинку земляки проводжали у скорботі, зі сльозами на очах. Поховали бійця із військовими почестями у рідному селі на місцевому кладовищі.

Немає слів, які б зараз могли заспокоїти родину Героя. У ці гіркі хвилини щиро поділяємо горе сім’ї, разом із всією громадою схиляємо голови у глибокій скорботі. Пам'ять про Миколу вічно житиме в наших серцях. Він був, є і буде справжнім сином України.

Герої не вмирають, їх пам’ятають вічно…


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь