Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Відбулася презентація книги "Незламна країна" Віри Пухніченко

Дата: 23.03.2023 16:49
Кількість переглядів: 96

Фото без опису

Теофіпольщина – край працьовитих, гостинних та талановитих людей, закоханих у свою Батьківщину, у пісню і рідне слово. Ці талановиті люди, які є патріотами рідної землі, є славою і гордістю нашої мальовничої громади. І нещодавно літературна скарбниця видань місцевих авторів нашої Теофіпольщини поповнилася ще однією збіркою віршів «Незламна країна» Віри Пухніченко.

Тож сьогодні, 23 березня 2023 року, у Теофіпольській центральнії бібліотеці відбулася її презентація. Привітав авторку з довгоочікуваною подією селищний голова Михайло Тененев та за патріотизм, активну і незламну життєву позицію, значний особистий внесок у розвиток культури Теофіпольщини, примноження та популяризацію літературних традицій громади вручив поетесі Подяку Теофіпольської селищної ради.

Творчість Віри Володимирівни - це легкі, ніжні вірші, у яких відчувається патріотизм, щемлива душа, щирість і безпосередність. Перші поезії, які увійшли до збірки, авторка почала писати ще до початку повномасштабного вторгнення московської орди на українську землю, тому в них переважають роздуми про любов до Батьківщини, дружбу, кохання та життя. Наступні вірші поетеси написані на тему війни, в яких вона передає весь біль за рідну Україну, її героїчний народ та Героїв нашої громади, які загинули захищаючи наше мирне небо.

Щиро вітаємо Віру Пухніченко із презентацією нової збірки, бажаємо продуктивних творчих пошуків та натхнення, мирного неба і Перемоги над ворогом. З нетерпінням чекаємо на вихід нової книги!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь