Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Запрошуємо долучитися до місячника благоустрою та санітарної очистки території Теофіпольської громади

Дата: 20.03.2023 15:41
Кількість переглядів: 66

Фото без опису

Шановні жителі громади та переселенці!

Запрошуємо вас долучитися до місячника благоустрою та санітарної очистки території Теофіпольської громади!

Щодня ми спільними зусиллями створюємо надійну опору для наших захисників, які виборюють нашу незалежність… Ми все ближче наближаємося до Перемоги. І дороги та тротуари, території підприємств, вулиці та провулки, їх стан, охайність та чистота мають забезпечити нам комфортне проживання на рідній землі. Відтак, навіть під час воєнного стану в країні, органи місцевого самоврядування разом з комунальними службами, по можливості, не зупиняють роботи з благоустрою населених пунктів.

Рішенням виконавчого комітету Теофіпольської селищної ради від 16 березня 2023 року № 45 оголошено місячник благоустрою та санітарної очистки території Теофіпольської громади - з 20 березня по 21 квітня 2023 року.

Просимо брати активну участь!

Звертаємось до керівників підприємств, організацій та установ, власників індивідуальних житлових будинків садибного типу, суб’єктів господарювання з проханням привести до належного стану прилеглу до своїх об’єктів та власну територію. Об’єднаємо наші зусилля, щоб потім не сказати: «Перемога, а в нас не прибрано».

Нагадуємо, що відповідно до статей 17, 18 Закону України «Про благоустрій населених пунктів» громадяни, підприємства, установи та організації зобов’язані утримувати в належному стані об’єкти благоустрою, що перебувають у їх власності або користуванні, а також утримувати в належному стані прилеглу до своїх об’єктів територію.

Також нагадуємо, що при Теофіпольський селищній раді створено інспекцію з благоустрою території Теофіпольської громади, яка систематично здійснюватиме огляд територій.

Слава Україні!

Героям Слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь