A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Знову наша громада зазнала важкої, непоправної втрати на фронті серед наших кращих воїнів… Загинув наш земляк, Почесний громадянин Теофіпольщини, Мурадов Тарієл Фазіл Огли.

Дата: 15.03.2023 17:23
Кількість переглядів: 181

Фото без опису

Знову болюча, сумна звістка, яку неможливо усвідомлювати ані розумом, ані серцем. Знову наша громада зазнала важкої, непоправної втрати на фронті серед наших кращих воїнів… Загинув наш земляк, Почесний громадянин Теофіпольщини, Мурадов Тарієл Фазіл Огли.

Тарієл – наш Герой, він був азербайджанцем з щирим українським серцем. Ще у 2014 році, як тільки нога російського солдата почала паплюжити українську землю своєю присутністю, приносити біль й смерть в домівки по всій Україні, він не вагаючись склав присягу на вірність українському народові та відважно вступив у боротьбу з російським окупантом в зоні АТО.

Після повномасштабного вторгнення окупантів, теж не зміг залишатися осторонь, знову став до лав Збройних Сил України, щоб захищати незалежність, свободу та територіальну цілісність нашої держави. Відважний боєць не ховався за спинами побратимів, мужньо захищав кордони від ворога і його найманців. І понад усе бажав миру і Перемоги Україні та найшвидшого повернення додому, до своїх рідних. Та, на жаль, не так склалося… З 25 грудня 2022 року Тарієл перестав виходити на зв'язок… А нещодавно стало відомо про те, що наш Захисник загинув.

У ці скорботні дні Теофіпольщина сумує та співчуває родині Тарієла. Пам’ять про нашого земляка, який поклав життя за мирне небо над нашою головою, завжди буде жити в наших серцях.

Герої не вмирають… Покинувши поле бою на землі, вони стають ангелами і поповнюють небесний легіон, продовжуючи оберігати свою родину, рідну Україну та свій народ. Вічна і світла пам’ять нашому новітньому Герою!

Завтра, 16 березня 2023 року, Тарієл вже назавжди повертається додому.

Везтимуть загиблого Героя о 09.30 год. за маршрутом - смт Базалія (від блокпоста): вул. Тітова – вул. Пушкіна (до дому загиблого) – вул. Тітова – вул. Богдана Хмельницького – вул. Свободи (до храму Успіння Пресвятої Богородиці ПЦУ).

Після служби у храмі, Героя повезуть на кладовище в смт Базалія на місце вічного спочинку.

Ми маємо гідно зустріти Захисника і провести в останню путь: формуємо згідно з маршрутами "живі коридори". Це найменше, що ми можемо зробити для Людини, яка ціною власного життя заплатила за мирне небо для нас.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь