Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

27 лютого знову був скорботний день на Теофіпольщині, адже наша громада вкотре зазнала непоправної втрати: під час виконання завдань, здійснених із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерац

Дата: 28.02.2023 16:01
Кількість переглядів: 89

Дев’ять років тому росія розпочала проти України справжню пекельну та криваву війну, і смерть продовжує забирає найкращий цвіт української нації.

27 лютого знову був скорботний день на Теофіпольщині, адже наша громада вкотре зазнала непоправної втрати: під час виконання завдань, здійснених із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації та захисту Батьківщини загинув новітній Герой, наш земляк із села Воронівці Василь Шаблій.

Біль і смуток торкнулися сердець не лише рідних і близьких бійця, а й усіх жителів. Тому й прийшло чимало людей зустріти військовослужбовця коридором шани навколішки із синьо-жовтими стягами у руках.

Після прощання із захисником у селі Воронівці, траурний кортеж відправився до місця вічного спочинку Василя - на Тернопільщину, у село Нестерівці.

Смерть Героя – це не тільки біль родини, це біль усієї громади, це біль усієї країни.

Справжній патріот, вірний захисник України - таким він назавжди залишиться у нашій пам’яті, а його ім’я навіки буде взірцем мужності, патріотизму та незламності. Адже не думаючи про своє життя, він за першим покликом став на захист своєї Вітчизни, її свободи, незалежності та територіальної цілісності.

Герої не вмирають! Вічна пам'ять і вічна слава!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь