Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

В Теофіпольській громаді відбулася спільна молитва за Мир та Перемогу в Україні

Дата: 23.02.2023 11:03
Кількість переглядів: 78

Фото без опису

Рік тому, 24 лютого, росія підступно розпочала злочинне повномасштабне вторгнення на територію України. Цей напад відкрив справжнє агресивне та криваве обличчя путінського режиму і став кульмінацією загарбницької війни, яку московська орда 9 років тому розпочала, проти України, з окупації Криму. Увесь світ побачив російську брехню про «донецьку та луганську народні республіки», які насправді є підконтрольними москві окупаційними режимами в Донецькій та Луганській областях України.

Ось уже рік як українська нація відважно бореться за рідну землю. Ця боротьба триває щоденно і ми не маємо права програти, адже захищаємо своє право вільно обирати майбутнє.

І сьогодні у смт Теофіполь біля Пам’ятного знаку усім захисникам суверенної, незалежної, Богом благословенної України благочиний Теофіпольського округу Православної церкви України, митрофорний протоієрей отець Василь Крисак та настоятель Римо-католицької церкви Пресвятої Трійці отець Денис Флік разом з усією громадою спільно молилися за перемогу над агресором і встановлення справедливого миру в Україні. Також було піднесено молитви за борців, що полягли за волю, незалежність та територіальну цілісність країни, загиблим мирним населенням, звільнення полонених і в’язнів, які за вірність Батьківщині позбавлені окупантами свободи, за мирних мешканців, які страждають від війни та окупації, за вимушених переселенців, котрі полишили рідні оселі, рятуючи своє життя і за всіх тих, хто стоїть на варті миру, свободи, незалежності та територіальної цілісності нашої держави.

Український народ тисячоліттями бореться за право мати свою державу, за здійснення споконвічної мрії наших предків - бути господарями на своїй рідній землі! За весь період боротьби за Батьківщину ми не розпорошилися світом, не загубилися серед народів і країн. Сформувались як народ, утвердились як нація! І навіть у наш час, які б високі вимоги не висувала б нам доля - ми, українці, не перестаємо дивувати увесь світ своїм духом, патріотизмом, своєю незламною вірою у перемогу та мир. Щиро віримо, що Господь почує наші прохання та молитви і наблизить час, коли нелюди-рашисти, які прийшли з війною на нашу землю, полишать її, українські землі звільняться від окупації, єдність і мир в нашій країні відновляться. Перемога вже близько!

Слава Україні!

Героям Слава!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь