Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

В Теофіпольській громаді відбулася спільна молитва за Мир та Перемогу в Україні

Дата: 23.02.2023 11:03
Кількість переглядів: 84

Фото без опису

Рік тому, 24 лютого, росія підступно розпочала злочинне повномасштабне вторгнення на територію України. Цей напад відкрив справжнє агресивне та криваве обличчя путінського режиму і став кульмінацією загарбницької війни, яку московська орда 9 років тому розпочала, проти України, з окупації Криму. Увесь світ побачив російську брехню про «донецьку та луганську народні республіки», які насправді є підконтрольними москві окупаційними режимами в Донецькій та Луганській областях України.

Ось уже рік як українська нація відважно бореться за рідну землю. Ця боротьба триває щоденно і ми не маємо права програти, адже захищаємо своє право вільно обирати майбутнє.

І сьогодні у смт Теофіполь біля Пам’ятного знаку усім захисникам суверенної, незалежної, Богом благословенної України благочиний Теофіпольського округу Православної церкви України, митрофорний протоієрей отець Василь Крисак та настоятель Римо-католицької церкви Пресвятої Трійці отець Денис Флік разом з усією громадою спільно молилися за перемогу над агресором і встановлення справедливого миру в Україні. Також було піднесено молитви за борців, що полягли за волю, незалежність та територіальну цілісність країни, загиблим мирним населенням, звільнення полонених і в’язнів, які за вірність Батьківщині позбавлені окупантами свободи, за мирних мешканців, які страждають від війни та окупації, за вимушених переселенців, котрі полишили рідні оселі, рятуючи своє життя і за всіх тих, хто стоїть на варті миру, свободи, незалежності та територіальної цілісності нашої держави.

Український народ тисячоліттями бореться за право мати свою державу, за здійснення споконвічної мрії наших предків - бути господарями на своїй рідній землі! За весь період боротьби за Батьківщину ми не розпорошилися світом, не загубилися серед народів і країн. Сформувались як народ, утвердились як нація! І навіть у наш час, які б високі вимоги не висувала б нам доля - ми, українці, не перестаємо дивувати увесь світ своїм духом, патріотизмом, своєю незламною вірою у перемогу та мир. Щиро віримо, що Господь почує наші прохання та молитви і наблизить час, коли нелюди-рашисти, які прийшли з війною на нашу землю, полишать її, українські землі звільняться від окупації, єдність і мир в нашій країні відновляться. Перемога вже близько!

Слава Україні!

Героям Слава!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь