Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Одна, єдина, соборна Україна!

Дата: 23.01.2023 17:51
Кількість переглядів: 61

Одна, єдина, соборна Україна!

23 січня, з нагоди відзначення Дня Соборності, у Теофіпольській громаді учні Теофіпольського ліцею №1 створили «Живий Ланцюг», щоб нагадати про найважливіше: УКРАЇНА – ЄДИНА І НЕПОДІЛЬНА. Через центральну вулицю Небесної Сотні в смт Теофіполь на площу, школярі пронесли 30-ти метровий Прапор України. Там усі разом виконали Державний Гімн України. До заходу також долучилися працівники Теофіпольської селищної ради, державних установ, підприємств та активні жителі громади.

Єдність і свобода України була і залишається головною метою українців. Споконвіку ми захищаємо свою незалежність і право бути самостійною, ні від кого незалежною, вільною, суверенною державою українського народу. І досі боротьба триває, але ми, і у цій підлій та кривавій війні, яку розпочала московитська орда, обов’язково переможемо.

Тож нехай розум, воля і любов до рідного краю та нашої держави згуртовують нас! Єднаймося та підтримуємо одне одного. Адже разом - ми сила!

Україна соборна. Разом до Перемоги!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь