Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

У Теофіпольській громаді для дітей військових відбулися розважальні заходи

Дата: 14.01.2023 14:58
Кількість переглядів: 79

Фото без опису

Мужні та відважні українські захисники продовжують боронити нас та рідну землю від російського окупанта. І їм та їхнім сім'ям надзвичайно важлива наша підтримка. Тож, щоб продемонструвати, що ми єдині у нашій боротьбі проти ворога, і хоч трохи відволікти дітей військових від кривавих жахіть війни у Теофіпольській громаді відбулися для них розважальні заходи.

Ці три дні для маленьких українців були наповнені радістю, сміхом, яскравими враженнями та позитивними емоціями, адже вони познайомилися з казковими героями відомих мультфільмів, брали участь у різноманітних конкурсах, флешмобах, танцювальних батлах та отримали солодкі сюрпризи від благодійного фонду Вадима Лейві "На благо України" та громадської організації "Захист - об'єднання волонтерів. Хмельниччина".

Загалом участь у заходах взяли 195 дітей.

Організували це казкове дійство Агенція місцевого розвитку, Теофіпольська школа мистецтв, Теофіпольська дитячо-юнацька спортивна школа, Теофіпольський центр дитячої творчості та аніматори - Алла Травінська і Олена Любецька.

Найприємніше, що було під час заходів - бачити посмішки на дитячих обличчях. Сподіваємося, що цей хороший настрій залишиться в них надовго. І щиро віримо, що незабаром кривава війна з московською ордою нарешті закінчиться і наші рідні з Перемогою повернуться додому.

Все буде Україна 🇺🇦



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь