Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

У Теофіпольській громаді для дітей військових відбулися розважальні заходи

Дата: 14.01.2023 14:58
Кількість переглядів: 85

Фото без опису

Мужні та відважні українські захисники продовжують боронити нас та рідну землю від російського окупанта. І їм та їхнім сім'ям надзвичайно важлива наша підтримка. Тож, щоб продемонструвати, що ми єдині у нашій боротьбі проти ворога, і хоч трохи відволікти дітей військових від кривавих жахіть війни у Теофіпольській громаді відбулися для них розважальні заходи.

Ці три дні для маленьких українців були наповнені радістю, сміхом, яскравими враженнями та позитивними емоціями, адже вони познайомилися з казковими героями відомих мультфільмів, брали участь у різноманітних конкурсах, флешмобах, танцювальних батлах та отримали солодкі сюрпризи від благодійного фонду Вадима Лейві "На благо України" та громадської організації "Захист - об'єднання волонтерів. Хмельниччина".

Загалом участь у заходах взяли 195 дітей.

Організували це казкове дійство Агенція місцевого розвитку, Теофіпольська школа мистецтв, Теофіпольська дитячо-юнацька спортивна школа, Теофіпольський центр дитячої творчості та аніматори - Алла Травінська і Олена Любецька.

Найприємніше, що було під час заходів - бачити посмішки на дитячих обличчях. Сподіваємося, що цей хороший настрій залишиться в них надовго. І щиро віримо, що незабаром кривава війна з московською ордою нарешті закінчиться і наші рідні з Перемогою повернуться додому.

Все буде Україна 🇺🇦



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь