Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Війна продовжує приносити горе у Теофіпольську громаду: у бою з російськими окупантами загинув ще один наш земляк, житель смт Теофіполь Тарас Чернишенко.

Дата: 15.12.2022 16:53
Кількість переглядів: 123

Фото без опису

Війна продовжує приносити горе у Теофіпольську громаду: у бою з російськими окупантами загинув ще один наш земляк, житель смт Теофіполь Тарас Чернишенко.

Тарас був мужнім воїном і патріотом, з перших днів війни пішов боронити від московської орди свою сім'ю, свою Батьківщину і нас... Він до кінця з честю та гідністю виконував громадянський та військовий обов'язки.

Немає слів, щоб висловити увесь біль і жах, які зараз відчуває кожен з нас. У цей важкий час низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю воїна, який віддав своє життя за мирне небо над Україною. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблого, розділяємо їхній біль та горе.

Завтра, 16 грудня, о 10.00 год ми "живим коридором" зустрічатимемо нашого Героя (маршрут смт Базалія - с. Караїна - смт Теофіполь (провул. Береговий (біля Ведмежого озера до VIP-заправки)- вул. Левицького (до будинку загиблого).

Закликаємо жителів громади долучатися! Ми зобов'язані віддати належну і, на жаль, останню шану земляку, який віддав своє життя за нашу Перемогу, за наше мирне майбутнє, за нашу Україну!

Герої не вмирають!

Слава Україні!

Героям Слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь