Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Відбулося засідання на тему: «Нормативно - правові засади організації національно-патріотичного виховання у 2022/2023 навчальному році»

Дата: 12.12.2022 16:14
Кількість переглядів: 146

Фото без опису

Працівники КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» з метою здійснення консультативної підтримки професійної спільноти педагогів-організаторів закладів загальної середньої освіти, в Агенції місцевого розвитку, провели засідання на тему: «Нормативно - правові засади організації національно-патріотичного виховання у 2022/2023 навчальному році».

Директорка Центру Валентина Міщишина поінформувала про нормативно-правові засади організації національно-патріотичного виховання в закладах загальної середньої освіти у 2022/2023 навчальному році.

Методичний супровід організації виховного процесу в закладах освіти у 2022-2023 навчальному році обговорила з учасниками заходу консультант Центру Світлана Богуцька.

Про учнівське самоврядування в закладах загальної середньої освіти розповіла педагог-організатор Волицької гімназії Тетяна Ящук.

Методист Теофіпольського центру дитячої творчості Віта Нестерук акцентувала на організації роботи Теофіпольської ради старшокласників у 2022/2023 навчальному році.

Досвід роботи презентували:

1. Педагог-організатор Святецького ліцею Оксана Лірук (на тему: «Здійснення превентивних заходів серед дітей та молоді в умовах воєнного стану в Україні»);

2. Педагог-організатор Теофіпольського ліцею №3 Галина Музика (на тему: «Національно-патріотичне виховання в закладі загальної середньої освіти»).

Дякуємо всім учасникам спільноти за конструктивних діалог, який є надзвичайно цінним для підвищення професійної компетентності педагогів нашої громади.

За інформацією: КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь