Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

В Теофіпольській громаді зустріли і провели в останню путь загиблого військовослужбовця, жителя смт Базалія Сергія Зуєва

Дата: 26.11.2022 10:29
Кількість переглядів: 92

На жаль, війна продовжує забирати найкращих синів та дочок України, сміливих і відважних людей, які не побоялись та стали в ряди воїнів, щоб зустріти ворога та дати йому відсіч заради нашої незалежності, нашої свободи, нашої держави.

Скорботою та болем було сповнене 23 листопада для жителів Теофіпольської громади, адже зустрічали і проводжали в останню путь загиблого військовослужбовця, жителя смт Базалія Сергія Зуєва.

Сергій свідомо обрав для себе шлях воїна-захисника. До останнього подиху він залишився вірним військовій присязі, з честю і гідністю виконав свій громадянський та військовий обов’язки. Для всіх наш Герой буде прикладом мужності і відваги, гідним оборонцем країни.

Кортеж із тілом, загиблого на війні Героя, зустрічали «живим коридором» на колінах і з квітами, з українською символікою, омиваючись слізьми невимовного горя, усі небайдужі жителі громади.

Заупокійне богослужіння за українським воїном відправили священнослужителі у храмі Успіння Пресвятої Богородиці ПЦУ в смт Базалія, а поховали бійця, із військовими почестями під синьо-жовтим стягом, на Алеї Слави, на кладовищі в смт Теофіполь.

Важко передати словами горе рідних, які втратили сина, брата, свою надію та опору. Ніщо не в змозі залікувати їх зранені серця. Щиро поділяємо горе сім'ї та разом із усією громадою схиляємо голови у глибокій скорботі.

Пам'ять про тебе, Сергію, назавжди залишиться в наших серцях та молитвах! Ми у вічному боргу перед тобою і ніколи не пробачимо цим нелюдам-рашистам!

Герої не вмирають!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь