Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

В Теофіпольській громаді зустріли і провели в останню путь загиблого військовослужбовця, жителя смт Базалія Сергія Зуєва

Дата: 26.11.2022 10:29
Кількість переглядів: 98

На жаль, війна продовжує забирати найкращих синів та дочок України, сміливих і відважних людей, які не побоялись та стали в ряди воїнів, щоб зустріти ворога та дати йому відсіч заради нашої незалежності, нашої свободи, нашої держави.

Скорботою та болем було сповнене 23 листопада для жителів Теофіпольської громади, адже зустрічали і проводжали в останню путь загиблого військовослужбовця, жителя смт Базалія Сергія Зуєва.

Сергій свідомо обрав для себе шлях воїна-захисника. До останнього подиху він залишився вірним військовій присязі, з честю і гідністю виконав свій громадянський та військовий обов’язки. Для всіх наш Герой буде прикладом мужності і відваги, гідним оборонцем країни.

Кортеж із тілом, загиблого на війні Героя, зустрічали «живим коридором» на колінах і з квітами, з українською символікою, омиваючись слізьми невимовного горя, усі небайдужі жителі громади.

Заупокійне богослужіння за українським воїном відправили священнослужителі у храмі Успіння Пресвятої Богородиці ПЦУ в смт Базалія, а поховали бійця, із військовими почестями під синьо-жовтим стягом, на Алеї Слави, на кладовищі в смт Теофіполь.

Важко передати словами горе рідних, які втратили сина, брата, свою надію та опору. Ніщо не в змозі залікувати їх зранені серця. Щиро поділяємо горе сім'ї та разом із усією громадою схиляємо голови у глибокій скорботі.

Пам'ять про тебе, Сергію, назавжди залишиться в наших серцях та молитвах! Ми у вічному боргу перед тобою і ніколи не пробачимо цим нелюдам-рашистам!

Герої не вмирають!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь