A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Селищний голова Михайло Тененев привітав працівників соціальної сфери з професійним святом!

Дата: 04.11.2022 17:08
Кількість переглядів: 71

Фото без опису

Цьогоріч у першу неділю листопада Україна в умовах воєнного стану відзначає День працівників соціальної сфери.

У представників цієї професії зосереджені всі найкращі якості людини: милосердя, чуйність, співчуття, доброта та щирість. Їх основне завдання - надання допомоги тим, хто перебуває у складних життєвих обставинах, втратив житло, роботу, здоров’я. А з початком повномасштабного вторгнення російської федерації перед соціальної сферою постали нові виклики: допомагати людям, які пережили жахіття війни. І у цей непростий час вони продовжують дарувати розраду і тепло, підтримують та додають віри і впевненості у завтрашньому дні тим, хто найбільше цього потребує.

Тож, напередодні відзначення професійного свята селищний голова Михайло Тененев привітав працівників соціальної сфери нашої громади та за сумлінну працю, професіоналізм, вміння працювати з людьми різного віку та категорій, самовіддане служіння обраній справі вручив грамоти і подарунки головному спеціалісту сектору соціального захисту Теофіпольської селищної ради Галині Кунцевич, завідувачу відділення комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю КУ «Центр надання соціальних послуг» Людмилі Синєгуб, старшій медичній сестрі відділення комплексної реабілітації для осіб з інвалідність КУ «Центр надання соціальних послуг» Юлії Ковальчук, завідувачу відділення соціальної роботи та соціальних послуг за місцем проживання КУ «Центр надання соціальних послуг» Чосі Руслані, фахівцю соціальної роботи відділення відділення соціальної роботи та соціальних послуг за місцем проживання КУ «Центр надання соціальних послуг» Людмилі Барановській, соціальним робітникам відділення соціальної роботи та соціальних послуг за місцем проживання КУ «Центр надання соціальних послуг» Світлані Гладкій, Надії Квасюк, Ганні Миханчук, Оксані Онопрійчук, Інні Скрипюк, Наталії Ткачук та Світлані Уласюк.

Шановні працівники соціальної сфери, ми всією громадою вітаємо вас! Бажаємо витримки у нелегкій роботі, поваги та вдячності від людей, невичерпної енергії і наснаги у професійній діяльності. Нехай сторицею повертаються до вас добро, щирість та милосердя, даровані людям, а у ваших домівках завжди панують щастя і злагода.

Зі святом!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь